Tapasztalatok/vélemények

Ossza meg véleményét tapasztalatát Ön is!

Várjuk tapasztalataikat a tapasztalatok@biomer.hu e-mail címre, vagy töltse ki a jobb oldali véleményküldő adatlapot.

Az alább olvasható tapasztalatokat felhasználóink küldték be. Ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, így azokért felelősséget nem vállalunk.

Felhívjuk a figyelmet, hogy névtelen tapasztalatokat nem jelentetünk meg weboldalunkon!


  A kitöltött adatlap elküldésével hozzájárulok a leírt véleményem, tapasztalatom weboldalon való közléséhez a nevem és településem megjelölésével. Továbbá hozzájárülok a megadott adataim kezeléséhez.
  Megértettem, elküldöm

  Tisztelt Biomer Technology Kft!

  Munkámból adódóan minden érdekel, mellyel az egészség megtartását vagy a gyógyulást lehet szolgálni! Ez a személet vezetett a „pulzáló mágneses tér -PMF” emberi szervezetre gyakorolt hatásainak megismeréséhez, illetve gyakorlati alkalmazásához! Hosszas keresgélés és ismeretek begyűjtése után a BIOMER készüléknél kötöttem ki, melyet megelégedéssel használok szinte minden nap, illetve már a család fiatalabb generációja is rákapott!

  Saját magam kapcsán elsődlegesen a relaxáció, az alvás javítása, a mikrocirkuláció (kis-erek keringése) fokozása céljából használom a készüléket. A pácienseknél a fentieken túl a sebgyógyulás, ízületi fájdalmak, perifériás érbetegségek esetén adok javaslatot a készülék használatára, de természetesen ennél sokkal szélesebb a lehetőségek tárháza!

  Jó szívvel ajánlom Mindenkinek a készülék használatát!

  Üdvözlettel:

  Dr. Kolbenheyer Erik
  Belgyógyász főorvos

  ENDOKOLMED 
  Szombathely

  A Biomer (MÁTRIX) készülék, a jövő regenerációs eszköze

  Majd’ 20 évet dolgoztam a hagyományos egészségügyben anaesthesiológusként. Volt ebben 11 év intenzív osztályos munka és 4 év rohammentőzés is. Az elmúlt 7 évben azonban már csak az alternatív regenerációs technikákkal foglalkozom.

  2006-ban kezdtem el behatóan tanulmányozni a mágnesesség emberi szervezetre kifejtett hatásait. Ebben az időben néhány tanfolyamot is elvégeztem a témában. Az évek során kiderült számomra, hogy a pulzáló mágnesesség csak részeredményeket hoz, és hatása nem igazán tartós, komolyabb betegségek esetén pedig szinte hatástalan. Nem tisztítja ki például belülről az ereket, csupán a mikrokeringést képes javítani ideig-óráig. Tehát csak egy általános hatást biztosít specifikus, célzott komponensek nélkül. Három évig dolgoztam az ország különböző alternatív központjaiban, ahol pulzáló mágneses készülékek is működtek, innen a tapasztalás.

  A későbbiek során ismerkedtem meg a biorezonancia jelenségével. Ez már egy specifikus, célzott eljárás, melynek kapcsán – korrekt diagnózist feltételezve – már a konkrét betegséget, elváltozást tudjuk befolyásolni igen nagy hatékonysággal.

  Az elmúlt lassan 100 évben már szinte minden betegségnek, kórokozónak megmérték és megadták a frekvenciáját Hertz-ben, de ugyanígy ismertek az egészséges szervek rezgései is. Ezek a táblázatokba foglalt adatok már hozzáférhetőek, pl. a NET-ről letölthetőek.

  A sejtspecifikus frekvenciák (biorezonanciás rezgések) azonban igen érzékenyek – ha úgy tetszik esendőek. Pl. egy „fázós” testbe már nehezen jutnak be, mert ilyenkor megnövekszik a bőr ellenállása. A csak biorezonanciás jelekkel dolgozó készülékek ezért nem mindig hatékonyak.

  A nagy fordulatot az életemben a Biomer-készülék jelentette, mert képes ötvözni a biorezonanciát a pulzáló mágnesességgel. Az esendő specifikus rezgéseket a hozzájuk rendelt – optimális erősségű – pulzáló mágneses jelek „besegítik” a testbe a rendeltetési helyükre. Olyan lehetőségek nyíltak meg előttem, amelyekről addig álmodni sem mertem. Gyakorlatilag nincs lehetetlen, hiszen a MÁTRIX készüléknek van 50 szabadon programozható helye, így a regeneráció a szó legnemesebb értelmében is egyénre szabott. Adott egyén adott problémái személyre szabottan enyhíthetők a megfelelően összeállított programokkal.

  Ezen okok miatt szinte kizárólag a BIOMER-MÁTRIX készüléket szoktam javasolni forgalmazói tevékenységem során, hiszen határtalan lehetőséget nyújt a felhasználó számára önmaga karbantartására. A nálam vásárolt gépekhez folyamatos orvosi hátteret biztosítok, hogy a legrövidebb idő alatt a lehető legoptimálisabb eredmény legyen elérhető. Igyekszem megértetni és a gyakorlatban is igazolni, hogy aki egy BIOMER-MÁTRIX gép tulajdonosa, az tulajdonképpen egy „mini klinikát” vásárolt magának.

  Hiszem és vallom, hogy ez a jövő – a frekvencia alapú regeneráció! Valamikor a Föld lapos volt, aztán mégis csak kiderült, hogy gömbölyű. Ha egyre többen vagyunk, akik megértjük, hogy a világunkban minden rezgés (frekvencia), sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá válhat az emberi test regenerációja és karbantartása.

  A BIOMER MÁTRIX készülék ennek egy fantasztikus gyakorlati megnyilvánulása, amely mostanra mindenki számára hozzáférhető.

  Ajánlom is mindenkinek – nem csak betegeknek!!

  Dr. Kovács Csaba
  anaesthesiológus főorvos, természetgyógyász

  Kedves Biomer!

  Már lassan 1 éve használom a készüléket.Gerincsérvvel műtöttek és heti 3 alkalommal alkalmazom a Zsibbadás,Izom komplex kezelést.Nagyon jó a tapasztalatom,mert ismét jól érzem magam,fájdalmam nincs!
  Örülök,hogy megismertem ezt a készüléket és ajánlom másoknak is!
  Köszönöm BIOMER !!!!

  Kiszely János, Apátfalva

  Hello, üdv mindenkinek!

  Allergiás voltam még a légnyomásváltozásra is. De kipróbáltam a Biomer Basic készüléket és mintha elfújták volna az allergiámat. Előtte homeopátiás szereket használtam.  A homeopátiás bogyók tényleg nagyon jók, sokáig szedtem, de hozzáalkalmazkodik a szervezet és utána már nem hat! A Biomer készüléket minden évben az allergia szezon előtt használom, és azóta nem jön elő az allergiám. Köszönet érte,mindenkinek csak ajánlani tudom!

  Kiss Borbála, Budapest

  Tisztelt Biomer! 

  A Biomert nálam nyirokra és gerinc fájdalmakra használjuk. Ha a derekam beáll pár kezelés után panaszmentes vagyok. Nyirokprogramnál pedig fogyást értünk el.

  Köszönettel: 

  Rell Andrea, Váckisújfalu

  Egyre jobban megkedveltem a biomágneses rezonanciát.

  Eleinte – mint két lábbal a földön álló villamosmérnök – nem nagyon hittem a hatásosságában, de az eredményeket látva elkezdtem jobban utána nézni. És – pont mint villamosmérnököt – meggyőzött. Már csak egy gondom volt: ha ezzel akarom kezelni a különféle betegségeimet, akkor az isten pénzre sem lenne elég erre. Mert ha ma kigyógyulok az egyik betegségemből, akkor naná hogy holnap jön egy újabb, ami egy újabb drága kezeléssorozatot jelent. Ugye semmi sincs véletlenül, és találkoztam egy kollégával,aki kifejlesztett egy készüléket, amivel otthon kezelhettem magam és a családomat, a különféle nyavalyáinkat. A biomágneses rezonancia otthon is családtag lett azóta.

  Először csak a feleségem fejfájását ’támadtuk meg’ vele. Aztán a lányomét. És szépen sorba a többit. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már szinte veszekszünk, hogy ki feküdjön rá. Be kellett osztani az időpontokat, ki mikor jöhet. Egyre bonyolultabb kórságokat szüntettünk meg. Azóta az egész család már volt állapotfelmérésen, ahol tanácsokat kaptunk, hogy melyik programokat használjuk. Néhány táplálék kiegészítőn kívül semmilyen gyógyszert nem szedünk. Évek óta nem voltunk még csak náthásak sem. Allergiánk elmúlt, vérnyomásunk rendeződött. Orvost 5 éve nem láttunk. és még sokáig nem is szeretnénk.

  A 85 éves édesanyámhoz azelőtt már hetente járt ki a mentő, és ilyen-olyan kórházakba vitte. Ahol persze nem nagyon törődtek vele. Vettünk neki is egy készüléket, és elkezdte szépen sorban kezelgetni a bajait. Ideje volt, naponta órákat feküdt a matracon. Szépen lassan elkezdett jobban lenni. Annyi panasza volt csak, hogy nagyon sok ideje ment el a kezelésekre. Most 90 éves, és ott tartunk, hogy szinte semmi baja sincs, az időskori kopásokon kívül. Orvoshoz csak beszélgetni megy néha.

  Közben egy újabb fejlesztésű készüléket is forgalomba hozott a kollégám, ami már radikálisan lecsökkentette a ’matracon töltött időt’. A család összeadta a pénzt, és megvettük. Nem volt olcsó, de még így is csak a töredékébe került a csaló termékbemutatókon kapható hatástalan készülékekhez képest.

  Az első készülékünk lemezekkel működött, minden betegségre más CD lemezt kellett betenni a lejátszóba. Ezt kórházakban orvosok is használták, rendkívül jó tapasztalatokkal. Sajnos sokszor elromlott, többször kellett javíttatni.

  Az új fejlesztés már teljesen digitális, nincs mozgó alkatrésze, és egy kisebb könyvnyi helyen elfér. Persze a matracot leszámítva. Rövidebbek a kezelési idők, nagyobb a hatótávolság, leáll magától a kezelés befejeztekor, és még egy csomó kényelmi szolgáltatása van.

  A BC-01 a 20 leggyakoribb problémára alkalmas. Nekünk szerencsénk volt, mert mikor megvettük, éppen kedvezményesen lehetett hozzá venni egy kiegészítő pen-driveot, amivel további 79 kezelést tudott csinálni. Összesen így 99 programja volt, amivel elvolt szinte a teljes család.

  Mint villamosmérnököt, és mint férfiembert persze izgatott, hogy milyen lehet a csúcskészülék, amivel aztán végképp minden megoldott. Újabb spórolás után aztán meglett ez is, a Mátrix.

  A csúcskészülék a Mátrix, egy házi ’miniklinika’ már otthon is programozható. Nem csak az előre bevitt programokat tudja. Gyakorlatilag nincs olyan kórság, aminek az ápolására ne lenne alkalmas.

  A különböző problémák között nem kell váltogatni a programokat, össze lehet őket szedni ’egy csokorba’. Csak el kell indítani a programot, és végigveszi megállás nélkül. Közben zavartalanul lehet olvasni, beszélgetni, esetleg tévézni.

  Még éjjelre is be lehet állítani az ’éjszakai üzemmódot’. Na, ez a szuper, alvás közben dolgozik a gép! Orvosok, természetgyógyászok is használják.

  Kaszás Gábor
  okl.villamosmérnök

  Tisztelt Biomer Kft.!

  A készüléktől a 84 éves nagymama izületi fájása elmúlt, hat kezelés után, pedig nagyon merev volt a nyaka. A magas vérnyomása lecsökkent 140-re, van, amikor nagyon alacsony volt, de több kezelés után lényegesen jobb az állapota. 

  Örülünk, hogy megismertük ezt a készüléket és ajánljuk másnak is. 

  Köszönettel: 

  Németh Gáborné 

  Kedves Biomer Technology !

  Én a fűre, a fára, a macskaszőrre és a porra vagyok (voltam) allergiás. Sajnos elég sok minden egyszerre! A tavasz és az ősz egy egybefüggő pollenidőszak volt számomra, amíg nem találkoztam az Önök készülékével.

  Most van az allergiaszezonom tetőzése. Az idei viszont lightosabb volt, mint eddig bármikor. Pár percig naponta 3x-4x használom, és enyhíti a tüsszögést, orrfacsarást, orrdugulást. Örök hála érte!

  Üdv.: Szabó Szilvia
  Kecskemét

  Tisztelet Cím!

  Ezúton szeretném tudatni Önökkel, hogy isijász kezelési módszerük nálam teljesen bevált! Már nagyon hosszú ideje kerestem, hogyan is tudnám a fájdalmamat mulasztani, vagy legalább csökkenteni! Szerencsére ismerősöm segítségével eljutottam az Önök programjához!

  Köszönettel: 

  Sipos Judit 

  Kedves Biomer!

  Szeretném tapasztalatomat megosztani a Biomer Basic készülékkel kapcsolatban.
  A vastagbél daganatomat előidéző BX rákkeltő vírus nagyon el volt terjedve a szervezetemben (Állapotfelmérés alapján a Joalis módszer segítségével).
  Naponta kezeltem a Cancer BXTR programmal és nagyon meglepődtem amikor 3 hét múlva a visszamérésen kimutatták hogy eltűnt a szervezetemből.
  Most nagyon boldog vagyok mert megnöt az esélye annak hogy ne képződjön semmilyen áttét a szervezetemben.
  Mindenkinek ajánlom ezt a technológiát mert rengeteget segít az egészség visszanyerésében és megőrzésében.

  További jó egészséget mindenkinek…
  Orbán Dody, (Győr)

  Leírom egy érdekes tapasztalatomat

  Egy hete Bécsben voltunk, sokat járkáltunk és reggelre megfájdult a sarkam. 

  Kipróbáltam a csont regeneráló CD-t (~10 perc). Mire lefutott alig éreztem a fájdalmat. Kis idő elteltével egy kicsit visszaerősödött, de meg sem közelítette a fájdalom a kezelés előtti mértéket.

  Üdv:
  Cseh Attila

  Kedves Biomer Technology Kft!

  A veszprémi Petőfi Színházban az Oliver! főpróbája alatt történt velem egy baleset, melynek során zúzódott a bordám. Iszonyatos fájdalmakkal kerültem be a kórházba a premier előtti nap. De mivel törést nem találtak, ezért még aznap haza is engedtek. Ekkor volt alkalmam kipróbálni a Biomer Basic matracot. A csont komplex, a zero harmonization, valamint az energia-életerő programokat használtam. Már néhány alkalom után a fájdalmaim olyan mértékben csökkentek, hogy másnap a bemutató előadást is teljes erővel végig tudtam csinálni.

  Mindenkinek őszintén ajánlom a készüléket.

  Használják egészséggel és minden jót kívánok a forgalmazásához!

  Köszönettel: 

  Módri Györgyi színésznő 
  Veszprém

  Kedves Biomer!

  Az orvosok nem tudtak segíteni a gyulladásos lábfájdalmamon, már a munkám sem tudtam ellátni. A gyulladásgátlás programot napi 4-szer használtam a természetgyógyászomnál, ami pár nap múlva szinte teljesen gyógyulttá tett.Utána ritkítottuk a kezeléseket, de 3 hét alatt tökéletesen meggyógyultam.

  Köszönöm, hálás vagyok érte!

  Németh Kamilló , Őrbottyán

  Kedves Biomer Technology Kft!

  Szeretném néhány tapasztalatomat megosztani a Biomer készülékkel kapcsolatban.
  A feleségemnek kiújult az Isiász betegsége de olyan szinten, hogy a falat fogva tudott csak közlekedni.

  A következő kezeléseket adtam neki:

  1- Zero Harmonizatio,
  2- Isiász,
  3- Izület + elmasszírozni az energia áramlás hiánya miatt keletkezet csomókat. 

  Nagyon hatékony volt a kezelés, mert 3 nap után már alig fájt neki. Kezelések naponta 2-3 x voltak 3-4 órás időközökkel.
  A szomszédomnak kifordult a térde és nagyon bedagadt. Ő is csak nagyon nehezen tudott közlekedni. Ízületi kezelést kapott napi 2-szer de úgy hogy a fájó térde alá tettünk egy kispárnát, (a matrac alá) hogy a matrac teljesen hozzásimuljon a hajlathoz. 3 napi kezelés után már el tudott menni dolgozni.
  Vastagbél daganat műtéten átesett hölgynél, akit a kórházi kezelések alkalmával ismertem meg és a szervezete nagyon le volt gyengülve, sok helyen folyik a sebe és ráadásul cukros is, nagyon-nagyon sokat segített az immunerősítő program. 3 nap után már boldogan mesélte, hogy magától fel tud kelni az ágyból (segítség nélkül ez addig nem ment) és már a lábait is könnyedén megemeli, és maga tudja felhúzni a zokniját. Most kapja folyamatosan a Zero Harmonization és a Daganat általános kezeléseket.
  Azóta a hangulata is nagyon sokat javult és életvidám lett. (előzőleg lelkileg is nagyon magába fordult és mélyen depressziós lett a betegsége miatt.)
  Sajnos én is átestem egy hasonló műtéten. Nekem nagyon fájt a hátamnak a bal fele, amire az orvosok csak azt tudták mondani „majd elmúlik”. Több mind egy hónapig nem változott semmi. Én Immunerősítő programmal kezeltem magam. 2 kezelés után teljesen elmúltak a fájdalmaim! A Biomer eddig minden kórokozót (vírus és baktérium) elpusztított, amire a kezelést adtuk, és az immunrendszerem is szépen erősödik.
  A feleségemből is eltűntek az E-Coli paraziták!
  Akik eddig nálam kipróbálták, használták a készüléket, már 2-3 alkalom után érezték a változásokat!
  Egy-egy esetben előfordulhat, hogy a kezelés után szédül az ember, vagy hideg rázása van, mert a program nagyon gyorsan beindítja a folyamatokat. Ilyenkor meg kell inni egy nagy pohár vizet (ez egyébként kezelés előtt is ajánlott) és le kell pihenni,(minden más tevékenységet abbahagyni!) hogy a szervezet kellőképpen tudja regenerálni magát! Főleg a kezelés után a matracról a felállásnál kell vigyázni!
  Ha kell, üldögéljünk a matracon egy kicsit felállás előtt.
  Ez egyénenként változóan érzékelhető és függ a szervezet állapotától is.
  Tapasztalataink szerint a programok hossza soha nem befolyásolja a hatékonyságot.
  Egy 12 perces (specifikus) program is olyan erős hatással van ránk, mint egy hosszabb.
  Mindenképpen tudom ajánlani mindenkinek ezt a készüléket, mert szerintem nagyon hatékony és a forgalmazó házaspár is nagyon rugalmasan áll hozzá és készségesen segít tanácsokkal, útmutatással. 

  Orbán Dody, Győr

  Kedves Biomer!

  Közel két hónapja használom a készüléket és a minap voltam vérvételen, aminek ma kaptam meg az eredményét a kórházból. A vérképemmel az orvosom nagyon meg volt elégedve, sok addig rossz érték a kezelések hatására jelentősen javult, a normális értéken belül volt.

  Köszönöm!

  Domonkos

  Kedves Biomer!

  Én a Szem-Látás Komplex kezelést vettem igénybe. A szemem 1 éve be volt gyulladva és semmiféle antibiotikum nem használt. 10 éve kontaktlencsét viseltem, de már azt sem tudtam használni a nem szűnő gyulladás és fájdalom miatt. 
  Néhány kezelés után újra tudom a kontaktlencsémet viselni és elmúlt a krónikus szemgyulladásom.

   Üdvözlettel:

  dr. Csomós Lilla Annamária , Budapest  

  Tisztel Biomer Kft.!

  Néhány napos használat után az alábbiakat tapasztaltam:

  életerő-energia program hatására a szervezet általános állapota, vérszegénység tünetei javultak (pld. visszatért a köröm színe)

  depresszió program erővel tölt fel, boldogság és öröm érzet alakul ki már a használat után nagyon rövid idővel

  depresszió program használatát követően nyugodt és pihentető alvásról számoltak be azok is, akik már régóta csak altató segítségével tudtak aludni.

  Kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket és a hozzá tartozó programokat!

  Köszönettel: Podráczky Gabriella kozmetikus, Csopak

  Kedves BIOMER Technology !

  Köszönettel tartozom önöknek azért, hogy 3 hónapja gyökeresen megváltozott az életem. Mint természetgyógyász és gyógymasszőr egy komoly gerincműtéten estem át február közepén, s az, hogy dolgozni fogok valamikor, egy álomnak tünt.

  Jelenleg gyógyszerek nélkül élek, és egy-két beteget már naponta fogadni tudok. Természetesen az ő terápiájukba is beleépítettem a programokat, mivel betegségspecifikusak.

  Jelenleg egy járni nem tudó /+én/, az isiász program segítségével tünetmentes. Egy tíz éve a poklot megjárt nyirokbeteg jól érzi magát, helyre jött párkapcsolata is. Egy 1 éve antibiotikumokkal kezelt szembetegnek elmúlt a gyulladása az akupunktúrával együtt.

   Sok jót mondhatunk, s hálásan köszönjük!

  Czifrus Gabriella,
  Őrbottyán

  cím

  név, település

  cim

  név, település

  cim

  név, település

  biomer.hu | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Biomer Technology

  Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!


  IMPRESSUM

  Cég neve: Biomer Technology Kft.
  Cím: 8200 Veszprém Viola u. 2.
  Tel: +36 70/287-00-11
  E-mail: ugyfelszolgalat@biomer.hu